BIG BANG

BIG BANG

پستتوسط FARSHADMOSHREFI در سه شنبه Nov 03, 2009 12:23 pm

با عرض سلام و خسته نباشید من درباره ی سطح اطلاعا ت شما چیز زیادی نمی دانم
اما من اطلاعات کمی ندارم و علاقه دارم با شما درباره تردید میان نظریه کهکشانهای موازی و بیگ بنگ داشته باشم :?:
من مشتاق برای شروع بحث هستم
شما میتوانید بحث خود را در ساعت 6 عصر آغاز کنید با تشکر
FARSHADMOSHREFI
عضو جديد
عضو جديد

تاريخ عضويت: سه شنبه Nov 03, 2009 12:10 pm

Re: BIG BANG

پستتوسط admin در چهارشنبه Nov 04, 2009 9:16 am

FARSHADMOSHREFI نوشته است:با عرض سلام و خسته نباشید من درباره ی سطح اطلاعا ت شما چیز زیادی نمی دانم
اما من اطلاعات کمی ندارم و علاقه دارم با شما درباره تردید میان نظریه کهکشانهای موازی و بیگ بنگ داشته باشم :?:
من مشتاق برای شروع بحث هستم
شما میتوانید بحث خود را در ساعت 6 عصر آغاز کنید با تشکر

سلامت باشيد دوست گرامي :

دوست عزيز اگه منظور شما چت رومه متاسفانه من نه وقتشو دارم و نه حضور ذهن براي بحث بلادرنگ چون بايد در مورد مطالب كمي فكر و مطالعه كرده و سپس جواب دهم . شما ميتوانيد بحث را در همين تاپيك ادامه دهيد . اما اگه درست متوجه شده باشم بحث شما در مورد جهانهاي موازيه . منشاء اين نظريه مطالب ديراك در مورد ماده و ضد ماده است و آزمايشاتي كه بعدا با فوتون گاما در اتاقك ابر انجام گرفت و دو ذره الكترون و پوزيترون آشكار شد و عده اي به اين فكر افتادن اگه فوتون دو ذره متضاد را ميتواند از خلا بيرون بكشد لابد جهاني به موازات جهان ما وجود دارد اما با ذراتي با خاصيت متضاد . اصل اين بحث را من مورد انتقاد قرار دادم و به اعتقاد من فوتون با زوج الكترون موجود در اربيتال اتم يا ملكول برهمكنش كرده و چون بيشتر انرژي آن در يك ذره تخليه ميشود آن را به پوزيترون تبديل مي‌كند ( وارونگي ميدان الكتريكي ) هر دو ذره به بيرون پرتاب ميشوند چون پيوند آنها با يكديگر و اربيتال گسسته و تكانه خواهند داشت .

مبحث :
وارونگي ميادين الكتريكي ، توجيهي جديد براي توليد زوج الكترون - پوزيترون ، بر خلاف انتظار ما ، ماده - پاد ماده يكديگر را نابود نمي‌كنند
http://ki2100.com/physics/rotation-of-e ... fields.htm
ارايه انديشه‌هاي نو در فيزيك و متافيزيك ، رياضيات مختص فيزيك ، حساب و هندسه دوجيني در وب سايت شخصي :

http://www.ki2100.com

تصوير
نماد کاربر
admin
Site Admin
Site Admin

تاريخ عضويت: چهارشنبه Jan 23, 2008 4:19 am

بازگشت به ترديد در صحت نظريه‌ انفجار بزرگ

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 1 مهمان