ماه پیش ، من و همسرم در حال قدم زدن ، متوجه یک " جسم شناور " خیلی بزرگ و خیلی عجیب تو آسمون شدیم . همسرم یک عکس با گوشی تلفن همراهش گرفت ( اولین عکس پایین ) . چند روز بعد یکی از دوستانم ( که همسایمونه ) با من اومد تا با دوربینش از این شناور عکس بگیریم . ما اون رو پیدا کردیم و چند عکس بسیار با کیفیت و شفاف از اون گرفتیم . عکس شماره ی 4 از پایین سمت راست این جسم گرفته شده و .....
توضیحاتی کوتاه در مورد فیزیک جسم پرنده :
شناور تقریبا واقعا بی صدا بود ! و به نرمی هر چه تمام تر حرکت میکرد ( حرکتش با شوک و تنش همراه نیود و از تاثیرات باد بر روی بئنه هم چیزی نمی فهمید ! )
اون معمولا آروم حرکت میکرد تا تصمیم به Take Off میگرفت ، اون موقع خیلی سریع حرکت میکرد و در یک چشم به هم زدن از دید خارج می شد
بیشتر از هر چیزی من می خوام بدونم اون چیه و چرا اینجاست ؟
اطلاعات مرتبط Chad در پاسخ سوالات :
.... بعد از این جریان من اون رو 8 بار دیگه دیدم ، زمانی که دفعهی بعد از اولین روئیت ما برای گرفتن عکس به همراه دوستم به اونجا رفتیم اون اونجا نبود ...
... اون تقریبا در مجموع ساکته ولی نه کاملا ! اون صدایی شبیه " هیس هیس " یا " جز جز " تولید میکنه .
( Off - در متن از کلمه ی crackling " noises " استفاده شده که هر چی دوست دارین ترجمش کنین ! - استنباط ها متفاوته )

منبع :
- کد: انتخاب همه
http://www.ufocasebook.com/strangecraftphotos.html
Original Source:
- کد: انتخاب همه
www.coasttocoastam.com